Jak můžu začít investovat do NFT bez velkých zkušeností?
Zajímám se o investice a slyšel jsem hodně o NFT, ale mám s tím celkem málo zkušeností. Chtěl bych se zeptat, jak vlastně začít investovat do NFT, aniž bych byl expert na kryptoměny nebo digitální umění. O NFT jsem slyšel, že je to něco jako digitální sběratelské předměty, ale jaký je nejlepší způsob, jak se do toho ponořit? Existují nějaké platformy nebo weby, které byste doporučili pro začátečníky? A co vlastně potřebuji k tomu, abych mohl začít – nějakou peněženku na kryptoměny nebo něco jiného? Jaké jsou nejčastější chyby, kterým bych se měl vyhnout, pokud chci investovat do NFT? Jsou tam nějaké konkrétní projekty nebo umělci, na které bych se měl zaměřit? Hrozně mě zajímá možnost pasivního příjmu přes NFT, ale mám strach, že udělám nějakou hloupost a přijdu tak o peníze. Jakou částku bych měl mít k dispozici pro první investice? Je třeba být v kontaktu s komunitou nebo je lepší to nechat na náhodě? Jak dlouho trvá obvykle, než se dá vydělat nějaký zisk? Rád bych se dozvěděl cokoliv, co by mi mohlo pomoct na začátku této cesty do světa NFT.