Jaké jsou nejlepší strategie pro ochranu investic v DeFi?
Zajímalo by mě, jaké jsou nejlepší strategie, které mohu použít k ochraně svých investic v decentralizovaných financích (DeFi). S tím, jak se trh s kryptoměnami neustále vyvíjí a roste, mám obavy z volatility a různých rizik, které mohou ohrozit moje investice. Jaké konkrétní kroky bych měl podniknout, abych minimalizoval ztráty? Mám se zaměřit na diversifikaci svých aktiv a pokud ano, jakým způsobem? Co si myslíte o používání různých protokolů pro likviditu a farmování? Je lepší držet stablecoiny jako ochranu proti volatilitě nebo investovat do různých tokenů? A co může být užitečné při sledování bezpečnosti projektů, do kterých investuji? Jak rozpoznat potenciální podvody nebo rug pulls? Před několika týdny jsem slyšel o několika případech, kdy lidé přišli o své peníze kvůli slabým zabezpečením smart kontraktů. Jak se mohu chránit před těmito hrozbami a na co bych se měl zaměřit při výběru projektů? Pokud máte nějaké tipy na spolehlivé auditované projekty nebo platformy, byl bych moc vděčný. Děkuji předem za vaše rady!