Které NFT platformy jsou nejlepší pro začátečníky?
Mám takový dotaz ohledně NFT, protože poslední dobou se o tom hodně mluví a já bych se chtěl do toho nějak zapojit. Jsem úplný nováček a vůbec nevím, jak začít. Slyšel jsem, že existuje spousta různých platforem, kde se dají NFT tvořit a prodávat, ale jak si mám vybrat tu správnou? Je nějaká platforma, která je vhodná právě pro začátečníky? Zajímalo by mě, co bych měl zvážit při výběru platformy - třeba jak je to s uživatelskou přívětivostí nebo s poplatky za transakce. Hledám něco jednoduchého na použití, protože nechci hned na začátku narazit na složité procesy, které bych nemusí zvládnout. A co bezpečnost? To je taky důležitý faktor. Jsou nějaké platformy, které jsou víc důvěryhodné než jiné? A co komunitní aktivita - má smysl vybrat si platformu podle toho, kolik tam je umělců nebo sběratelů? Jo a co ceny? Měly by být ceny za mintování, ale i za prodej rozumné pro někoho, kdo začíná a nemá moc peněz k investování? Takže pokud byste mohli doporučit nějaké konkrétní platformy pro NFT, kterými by se mohl někdo jako já zabývat, byl bych moc vděčný. Dík!