Kdy začít investovat do NFT?
Přemýšlím, kdy je ten správný čas začít investovat do NFT. V poslední době je to všude, slyším o tom v médiích a na sociálních sítích, ale mám pocit, že je to taková divoká jízda. Je tu tolik různých projektů a umělců, že nevím, kde začít. Mám se do toho pustit hned teď, nebo radši počkat? Zajímalo by mě, jestli je lepší investovat do NFT, když už to má nějakou historii, nebo jestli jsou zajímavé i nové projekty, které teď přicházejí na trh. Jak poznám, že něco má potenciál? Jaké faktory bych měl zohlednit při rozhodování? A co volat a sledovat trendy – je to vůbec možné udělat bez toho, abych byl neustále online? Co když se rozhodnu investovat teď a trh se najednou otočí? Je lepší mít nějakou strategii předem nebo se řídit svým instinktem? Rozhodně bych byl rád za nějaké tipy nebo osobní zkušenosti od těch, kteří už mají s NFT nějaké zkušenosti. Jaké chyby bych měl v začátcích vyvarovat? Je tu někdo, kdo má příběh o tom, jak začal investovat do NFT a co se mu povedlo nebo naopak nepovedlo? Opravdu by mě zajímalo, jaký názor máte na tuto problematiku a kdy je podle vás nejlepší čas začít investovat do NFT.