Charts.cz/Fórum/Kde najdu aktuální informace o ETF na kryptoměny?

Kde najdu aktuální informace o ETF na kryptoměny?

Chtěl bych se zeptat, jestli někdo ví, kde bych mohl najít aktuální a spolehlivé informace ohledně ETF zaměřených na kryptoměny. Já se v poslední době začal více zajímat o investice do kryptoměn, ale už mě unavuje procházet všechny možné weby a fóra, kde je spousta informací, ale většina z nich je buď zastaralá, nebo není příliš jasná. Zajímalo by mě, jestli existují nějaké konkrétní stránky nebo platformy, které by mi mohly poskytnout přehled o novinkách a změnách v oblasti ETF na kryptoměny. Možná existují i nějaké specializované portály nebo blogy, které pravidelně aktualizují informace o těchto investičních nástrojích? Rád bych věděl, jaké jsou nejlepší zdroje pro sledování trendů a novinek v této oblasti. Také by mě zajímalo, zda třeba sledujete nějaké influencery nebo odborníky na sociálních sítích, kteří se touto tematikou zabývají a mohou poskytnout užitečné tipy a rady ohledně ETF na kryptoměny. Děkuji předem za jakékoli doporučení alebo tipy.

150 slov
1.5 minut čtení
2. 11. 2024
Jarmila Fučíková
Jarmila Fučíková

Sleduj weby jako CoinDesk nebo CoinTelegraph, ty mají dost aktuální info o ETF a kryptoměnách obecně. Dál je fajn mít na očích Bloomberg nebo Yahoo Finance, tam občas najdeš články o novinkách v investicích do krypta. Nezapomeň kouknout na ETF.com, ten má přehled o různých fondech, i těch zaměřených na kryptoměny. Co se týče influencerů, tak na Twitteru sleduj lidi jako Anthony Pompliano nebo Jason Williams, ti často sdílí užitečné info a názory. Reddit má taky dobré subreddity jako r/CryptoCurrency nebo r/Bitcoin, kde lidi sdílejí novinky a tipy. Takže pokud se chceš držet v obraze, tyhle zdroje by ti měly pomoct.

101 slov
1 minut čtení
16. 1. 2025
Vojtěch Koudelka
Vojtěch Koudelka

Nejlepší je sledovat stránky jako CoinDesk nebo CoinTelegraph, tam mají často novinky o ETF na kryptoměny. Taky se mrkni na Yahoo Finance nebo Bloomberg, ti obvykle pokrývají i investiční trendy. Pokud hledáš něco specifičtějšího, tak ETF.com nebo Simply Wall St. mají dobré analýzy a porovnání různých ETF. Co se týče influencerů, sleduj třeba @APompliano na Twitteru, ten má dobré přehledy, nebo @TheCryptoDog, ten sdílí zajímavé info o trhu. A nezapomeň na Reddit – r/CryptoCurrency nebo r/BitcoinMarkets jsou skvělé pro diskuze a tipy od ostatních investorů. Zkrátka, kombinuj víc zdrojů a uvidíš, co funguje nejlíp.

94 slov
0.9 minut čtení
8. 12. 2024
Bohuslav Krátký
Bohuslav Krátký