Jak začít s DeFi pro pasivní příjem v roce 2025?
DeFi se poslední dobou stává čím dál tím více populární a já bych rád věděl, jak se do toho pustit, abych mohl mít nějaký pasivní příjem. Mám pocit, že s tím, jak se technologie vyvíjí, je to skvělá šance, ale já nemám moc zkušeností a nevím přesně, jak začít. Co všechno bych měl udělat, abych se v tom neztratil? Myslíte, že je dobré začít investovat do nějakých stabilních coinů nebo raději do projektů s vysokým potenciálem, i když jsou rizikovější? Jaké platformy jsou nejlepší na staking nebo lending? A co tokeny, mají smysl je nakupovat hned na začátku nebo je lepší počkat? Je tu někdo, kdo už s DeFi začal a mohl by podělit o zkušenosti? Jaké jsou hlavní chyby, kterým bych se měl vyhnout? Taky mě zajímá, jestli mám mít nějakou strategii pro diverzifikaci investic nebo stačí mít pár kvalitních projektů. A co bezpečnost? Jak zabezpečit své investice v DeFi? Mám si pořídit hardwarovou peněženku nebo stačí softwarová? Všechny tyto otázky mi běží hlavou a budu vděčný za jakékoliv tipy a rady. Jak to vidíte vy v roce 2025?