Můžu využívat DeFi spolu s běžným bankovním účtem?
Zajímalo by mě, jestli je možné nějakým způsobem kombinovat decentralizované finance s mým obyčejným bankovním účtem. Rád bych věděl, jestli existují nějaké konkrétní výhody nebo nevýhody této kombinace. Zda například mohu používat DeFi platformy pro půjčky nebo pro staking a zároveň mít klasický účet u banky pro své každodenní výdaje a příjmy. Jak to vlastně funguje z pohledu správy financí? Mám strach, jestli je to bezpečné a co když dojde k nějakému problému – jak se to dotkne mých bankovních transakcí? Možná by mě zajímalo i to, jaké kryptoměny bych měl používat v DeFi, pokud už mám bankovní účet. Je třeba mít na paměti nějaké specifické regulace nebo právní aspekty, když chci investovat do kryptoměn skrze tradiční bankovní systém? Můžu třeba převádět peníze mezi bankou a DeFi platformami bez problémů? Co se stane s poplatky a daněmi, když používám obojí? Uvítal bych názory těch, kteří už mají s tímto stylem investování zkušenosti, protože jsem trochu zmatený, jak do toho všeho zapadá můj běžný účet a jak to celé funguje na praktické úrovni.