Mám investovat do NFT, když jsem začátečník?
Zajímá mě, jestli je rozumné investovat do NFT, když jsem úplný začátečník a vlastně vůbec nevím, jak to funguje. Slyšel jsem o tom, že NFT jsou nějaké digitální umění nebo sběratelské kousky, které se prodávají za velké peníze, ale nevím, jestli bych měl do toho jít. V poslední době se o tom mluví všude a já mám pocit, že bych si měl udělat nějaký názor, ale pořád mě to děsí. Je to bezpečné? Jaké jsou rizika? Vím, že trh s kryptoměnami je dost volatilní a nevím, jestli chci investovat do něčeho tak nejistého. Přemýšlím, jestli bych neměl radši investovat do něčeho tradičnějšího, jako jsou akcie nebo nemovitosti. Ale zase na druhou stranu, NFT vypadá jako něco moderního a zajímavého. Jaké jsou vaše zkušenosti s investováním do NFT? Doporučili byste to někomu, kdo má s investováním minimální zkušenosti? A co když se to celé zhroutí? Mám strach, že ztratím peníze. Jak bych měl začít a na co si dát pozor? Je důležité mít nějaké znalosti o digitálních peněženkách nebo blockchainu předtím, než se do toho pustím? Rád bych slyšel názory a rady od lidí, kteří už mají nějaké zkušenosti s tímto trhem.