Jak najít kryptoměny, které ještě nevzrostly?
V poslední době se hodně lidí zajímá o kryptoměny a jejich potenciál, ale mám takový pocit, že je to jako hledání jehly v kupce sena. Všichni víme, že některé altcoiny už zažily obrovské nárůsty a teď je těžké se rozhodnout, které z těch novějších projektů by mohly mít před sebou podobný růst. Jak vlastně zjistit, které kryptoměny ještě nevzrostly a mají šanci na zisk? Existují nějaké konkrétní metody nebo nástroje, které by mi pomohly s tímto hledáním? Myslím tím třeba analýzu tržní kapitalizace, sledování trendů nebo něco podobného. Zkoušel jsem procházet různé kryptoměnové burzy a analytické weby, ale přijde mi to jako časově náročné. Jak si vybrat ty správné projekty? Je lepší se dívat na nově vznikající kryptoměny nebo spíš na ty, které už nějakou dobu existují, ale zatím nemají takovou popularitu? Co si myslíte o různých indikátorech nebo signálech, které by mohly naznačovat potenciální růst? Rád bych se podíval na nějaké tipy nebo rady od těch, kdo mají s investováním do kryptoměn už nějaké zkušenosti. Jaký je váš názor na tohle téma?