Co se stalo s cenou Bitcoinu letos, je to dobrá investice?
Když se podívám na rok 2023, mám pocit, že se s Bitcoinem dějou neuvěřitelné věci. Na začátku roku jsem slyšel spoustu názorů, jak by mohl prudce vzrůst, ale pak přišlo dost velké rozčarování, když cena začala padat a padat. Všichni jsme viděli ty grafy, jak se Bitcoin nejdřív dostal na úroveň, která byla skoro neuvěřitelná, a pak najednou bum – obrovský pád. Teď se ptám, co vlastně s tou cenou letos je? Měli bychom se bát, nebo je to spíš šance pro ty, co chtějí investovat? Zajímá mě také, jaký vliv mají ekonomické události na Bitcoin. Četl jsem něco o inflaci a úrokových sazbách a jejich dopadu na kryptoměny. Ale fakt nevím, jestli to má nějaký smysl. Také jsem slyšel o různých regulacích a jak by mohly ovlivnit cenu Bitcoinu v budoucnu. Myslíte si, že je teď dobrý čas nakoupit Bitcoin, nebo bych měl raději počkat? Když se zamyslím nad tím, kolik lidí se do kryptoměn hrne a jak moc o tom mluví v médiích, zdá se mi, že je to prostě nekonečné téma. Takže otázka zní – co si myslíte o aktuální ceně Bitcoinu? Je to bezpečná investice nebo byste doporučili něco jiného? Jaké máte zkušenosti s investováním do kryptoměn letos? A co třeba další kryptoměny jako Ethereum nebo jiné altcoiny? Myslíte si, že by mohly mít potenciál růstu podobně jako Bitcoin? Hrozně mě zajímají vaše názory!