Jak mohu ochránit své investice před tržními poklesy?
Zajímalo by mě, jak se vlastně dá ochránit před tržními poklesy, protože mám pocit, že se teď na trhu děje spousta věcí, které nejsou úplně pozitivní. Mám nějaké akcie a pár kryptoměn, ale poslední dobou to s nimi jde spíš dolů než nahoru. Slyšel jsem o různých strategiích, jako je diverzifikace portfolia nebo investice do dluhopisů, ale nejsem si jistý, jestli to stačí. Co když trh spadne znovu? Mám přemýšlet o nějakých hedgeových fondech, nebo zkusit investovat do nemovitostí? Je lepší držet hotovost pro případ, že by přišla další krize? A co NFT? Mohlo by to být bezpečnější místo pro mé peníze? Už jsem slyšel i o investičních skupinách a dalších alternativních možnostech, ale nevím, co je nejlepší. Jakým způsobem bych měl reagovat na takové výkyvy a co vlastně dělat pro to, abych minimalizoval své ztráty? Myslíte si, že by mohlo pomoci mít nějaké stop-loss příkazy nastavené na akcie? Rád bych slyšel názory lidí, kteří mají s tímto tématem zkušenosti. Jaké máte tipy a rady na ochranu investic ve světě plném nejistoty?