Jaké jsou nejnovější trendy v NFT za poslední rok?
V poslední době se kolem NFT děje tolik zajímavých věcí, že mi to nedá a musím se zeptat. Před rokem jsem slyšel, že NFT jsou zázrak moderní technologie a digitálních umění, ale co se vlastně změnilo? Jaké trendy se objevily v posledním roce? Víme, že začaly nové platformy prodávat digitální umění a že někteří umělci si vytvořili své vlastní tokeny, ale co ještě? Je pravda, že NFT už nejsou jen o umění, ale rozšiřují se i do jiných oblastí jako jsou videohry nebo virtuální reality? A co ty celebrity, které začaly prodávat své vlastní NFT? To mě fakt zajímá – je to spíš marketingový trik nebo má opravdu smysl investovat do těchto digitálních sběratelských předmětů? Jaké jsou nejlepší příklady úspěšných projektů a na co bych si měl dát pozor, pokud chci investovat do NFT? Jak moc se liší trh s NFT dnes oproti tomu, jak vypadal třeba před rokem? A co regulace kolem NFT, mění se něco v zákonech a pravidlech? Rád bych slyšel také názory lidí, kteří už nějakou dobu investují do NFT a jaké mají zkušenosti. Je tu stále potenciál pro růst, nebo už je to jen bublina, která praskne? Mám pocit, že je toho tolik k prozkoumání a rád bych se dozvěděl víc!