Jak začít investovat do NFT, když už mám kryptoměny?
Přemýšlím o tom, jak se dostat do světa NFT, protože už mám nějaké zkušenosti s kryptoměnami. Zajímalo by mě, co všechno bych měl vzít v úvahu, než začnu investovat. Je nutné mít speciální peněženku jen na NFT, nebo můžu používat tu, co už mám na kryptoměny? A jak vlastně fungují trhy s NFT? Je lepší nakupovat na známých platformách, jako je OpenSea, nebo jsou i jiné méně známé, ale zajímavé alternativy? Jaké tipy a rady byste doporučili pro nováčky, kteří chtějí začít investovat do NFT, aniž by udělali nějakou velkou chybu? Myslíte si, že je důležité sledovat trendy v umění a kultuře při výběru NFT, nebo bych měl raději investovat do něčeho, co má potenciál na růst na základě technologií? Jak se vlastně určuje hodnota NFT a co všechno ovlivňuje jeho cenu? Rád bych věděl, zda existují nějaké komunitní skupiny nebo fóra, kde se dá diskutovat o strategiích a novinkách ohledně NFT. Taky bych chtěl vědět, jestli je lepší investovat do jednotlivých kusů NFT nebo se zaměřit na celý projekt. Mám obavy z volatility trhu s NFT a zajímalo by mě, jakým způsobem se s tímto rizikem dá pracovat. Jaké jsou vaše zkušenosti s investováním do NFT a co považujete za klíčové faktory úspěchu? Děkuji za jakoukoliv radu!