Kde najít novinky a trendy v NFT?
Zajímalo by mě, kde se vlastně dozvědět o nových trendech v NFT, protože poslední dobou je to hodně populární téma a já bych chtěl být v obraze. Sleduju nějaké projekty, ale přijde mi, že se to vyvíjí tak rychle, že mi občas unikají novinky. Zkoušel jsem procházet různé weby a fóra, ale občas je to docela chaos a těžko se v tom orientuje. Myslíte, že existují nějaké dobré platformy nebo stránky, kde bych mohl najít spolehlivé informace o nejnovějších trendech v NFT? A co třeba sociální sítě, jako Twitter nebo Reddit? Fungují tam nějaké komunity, které sdílí novinky a tipy ohledně NFT? Jaký je váš názor na sledování influencerů v této oblasti? Přijde mi, že někteří z nich mají dobrý přehled, ale jak poznat, kdo je opravdu důvěryhodný a kdo jenom spekuluje? Taky by mě zajímalo, jestli existují nějaké specifické newslettery nebo podcasty zaměřené na NFT, které by mi mohly pomoci být více informovaný. Jak často byste doporučili sledovat tyto zdroje, abych neutíkal za trendy a měl aktuální informace? Předem díky za rady!