Charts.cz/Fórum/Kde najít novinky a trendy v NFT?

Kde najít novinky a trendy v NFT?

Zajímalo by mě, kde se vlastně dozvědět o nových trendech v NFT, protože poslední dobou je to hodně populární téma a já bych chtěl být v obraze. Sleduju nějaké projekty, ale přijde mi, že se to vyvíjí tak rychle, že mi občas unikají novinky. Zkoušel jsem procházet různé weby a fóra, ale občas je to docela chaos a těžko se v tom orientuje. Myslíte, že existují nějaké dobré platformy nebo stránky, kde bych mohl najít spolehlivé informace o nejnovějších trendech v NFT? A co třeba sociální sítě, jako Twitter nebo Reddit? Fungují tam nějaké komunity, které sdílí novinky a tipy ohledně NFT? Jaký je váš názor na sledování influencerů v této oblasti? Přijde mi, že někteří z nich mají dobrý přehled, ale jak poznat, kdo je opravdu důvěryhodný a kdo jenom spekuluje? Taky by mě zajímalo, jestli existují nějaké specifické newslettery nebo podcasty zaměřené na NFT, které by mi mohly pomoci být více informovaný. Jak často byste doporučili sledovat tyto zdroje, abych neutíkal za trendy a měl aktuální informace? Předem díky za rady!

173 slov
1.7 minut čtení
21. 12. 2023
Petr Sýkora
Petr Sýkora

Pokud chceš být v obraze ohledně NFT, tak určitě doporučuji sledovat Twitter. Tam je spousta projektů, umělců a influencerů, kteří neustále sdílejí novinky a trendy. Měj se na pozoru před těmi, co jenom spekulují – sleduj radši ty, co mají nějaké zkušenosti nebo historii s NFT. Na Redditu najdeš komunity jako r/NFT nebo r/CryptoArt, kde lidi sdílí zajímavosti a novinky.

Co se týče newsletterů, tak zkusi třeba "NFT Now" nebo "The Defiant" – občas posílají i dobré tipy. Podcasty jako "The Nifty Show" ti taky můžou dodat přehled. Sledovat to pravidelně je fajn, ale dej si pozor na info overload – stačí se kouknout párkrát týdně. Vždycky je dobrý mít i vlastní názor, takže klidně zkoumej a testuj různý projekty sám.

121 slov
1.2 minut čtení
15. 4. 2024
Luboš Strnad
Luboš Strnad

Pokud chceš být v obraze ohledně NFT, tak doporučuji sledovat pár hlavních zdrojů. Na Twitteru to žije, sleduj hashtagy jako #NFT a #CryptoArt. Mnoho projektů tam sdílí novinky a trendy. Reddit má skvělé subreddity jako r/NFT a r/CryptoArt, kde se lidi dělí o novinky a tipy, často tam najdeš i zajímavé diskuse.

Co se týče influencerů, tak tam bys měl být opatrnej. Někteří jsou fakt dobří a znají se v tom, ale jiní jsou jenom spekulanti. Snaž se hledat ty, co mají dobré reference nebo dlouhou historii v oblasti krypta.

Ohledně newsletterů a podcastů - zkusi něco jako The Nifty Show nebo NFT Now, obojí je celkem populární. Jinak se doporučuje sledovat tyto zdroje pravidelně, klidně každý den nebo aspoň párkrát týdně, protože trendy se mění rychle. Hlavně si to neber moc k srdci a užívej si ten chaos, je to součástí toho světa.

143 slov
1.4 minut čtení
25. 9. 2024
Zuzana Švecová
Zuzana Švecová