Jak zjistit, které NFT budou mít hodnotu?
Jsem úplnej začátečník v oblasti NFT a moc mě zajímá, jak se vlastně pozná, které z nich by mohly mít nějakou hodnotu. Často slyším o tom, jak někteří lidé vydělávají na různých digitálních uměleckých dílech, ale já mám pocit, že je to jako hledání jehly v kupce sena. Jaké faktory byste měli zohlednit při rozhodování o investici do NFT? Existují nějaké konkrétní projekty nebo umělce, kterým bych měl věnovat pozornost? A jak moc je důležitá komunita nebo podpora kolem určitého NFT? Vím, že trendy v této oblasti se mění rychle, takže bych byl rád za nějaké tipy na to, jak sledovat potenciál NFT a na co si dát pozor. Je dobré se zaměřit na popularitu na sociálních médiích, nebo spíše na technické detaily a unikátnost samotného tokenu? Jakou roli hraje historie prodeje a prodeje podobných NFT? Měli byste také brát v úvahu celkovou nabídku a poptávku na trhu? Chtěl bych opravdu pochopit, co dělá některé NFT cennější než jiné a jak zjistit, které by mohly být dobrou investicí do budoucna. Předem díky za rady!