Jak vidíte budoucnost Bitcoinu za 5 let?
Zajímalo by mě, co si ostatní myslí o tom, jak se bude Bitcoin vyvíjet v příštích pěti letech. Teď je to docela turbulentní doba pro kryptoměny a Bitcoin je stále na vrcholu, ale co se stane dál? Může se stát, že se jeho cena ještě více zvedne, nebo naopak spadne na úplné dno? A co regulace? Vypadá to, že vlády po celém světě začínají být čím dál tím více aktivní v regulaci kryptoměn. Jaký dopad to může mít na Bitcoin a jeho adopci mezi běžnými lidmi? Je možné, že Bitcoin se stane novým zlatem, nebo ho nahradí jiné kryptoměny jako Ethereum nebo nějaké další altcoiny? Zajímá mě také, jestli si myslíte, že Bitcoin se dostane do mainstreamu a lidi ho začnou používat pro každodenní platby. Bude možné si koupit kávu nebo jídlo v restauraci za Bitcoin? Nebo je to spíš sci-fi scénář? Co třeba instituce a velké investice? Jak moc budou velcí hráči ovlivňovat trh s Bitcoinem? Mám pocit, že nás čeká spousta změn. Chtěl bych slyšet názory ostatních na to, jak vidí budoucnost této nejznámější kryptoměny. Jaké jsou vaše předpovědi a očekávání ohledně Bitcoinu za pět let?