Co dělat, když Bitcoin klesne a já mám investici?
Když se Bitcoin propadne a člověk má investici, je to dost stresující situace. Jsem v tomhle úplný nováček a nevím, co bych měl dělat. Mám nějaké peníze investované do kryptoměny a teď se to všechno zdá být v háji. Mám čekat, až se cena zase zvedne, nebo bych měl prodávat, než to klesne ještě víc? Zkoušel jsem si přečíst pár článků o bitcoinovém trhu, ale stejně jsem z toho zmatený. Kdybych se rozhodl prodat, co všechno bych měl vzít v úvahu? Jaké jsou důsledky takového rozhodnutí? A co když Bitcoin nakonec vzroste? Přijdu o svoje peníze nebo bych mohl čekat na lepší časy? Není lepší prostě sedět na svých investicích a doufat v opětovný růst? Jak dlouho trvá, než se trhy obvykle oklepou po takových poklesech? Mám také přemýšlet o diverzifikaci svých investic, nebo je to teď zbytečné? Jaké jsou nejlepší strategie pro takové situace? Je lepší mít nějakou rezervu pro případ dalšího poklesu nebo investovat do něčeho jiného, jako jsou akcie nebo nemovitosti? To je tolik otázek a já nevím, kde začít. Nemáte někdo tipy na to, co vlastně dělat dál?