Co dělat, když jsem přišel o přístup k svým tokenům v DeFi?
Nedávno se mi stala taková nepříjemnost. Měl jsem nějaké tokeny v DeFi aplikaci a teď jsem ztratil přístup k nim. Nemám už heslo a ani seed frázi, což je dost frustrující. Teď mám strach, že už je nikdy neuvidím. Co vlastně můžu udělat? Existují nějaké způsoby, jak obnovit přístup k těm tokenům? Hledal jsem na internetu a našel jsem spoustu informací o bezpečnosti a ochraně peněženek, ale nikde jsem nenašel konkrétní řešení pro situaci, kdy jste se dostali do podobného problému. Zkoušel jsem kontaktovat podporu platformy, ale zatím bez úspěchu, nevím, jestli se mi ozvou. Mám nějaké možnosti nebo je to už ztracené? Jaké další kroky bych mohl podniknout k tomu, abych se pokusil o obnovu přístupu? Je tu někdo, kdo měl podobnou zkušenost a podařilo se mu to vyřešit? Jaký byl váš postup? Hrozně mě to trápí, protože ty tokeny pro mě hodně znamenaly a teď nevím, co dělat. Pokud máte nějaké tipy nebo rady ohledně tohohle problému, ocenil bych je. Opravdu bych chtěl najít způsob, jak získat své prostředky zpět. Děkuju za jakoukoliv pomoc.