Jak moc ovlivňují emoce mé rozhodování při nákupu NFT?
Přemýšlím o tom, jak velkou roli hrají emoce při mém rozhodování, když se chystám koupit nějaké NFT. Zajímalo by mě, jestli se v mém případě dostává na povrch spíš strach z promeškání příležitosti, nebo naopak pocit vzrušení z toho, že bych mohl mít ve své sbírce něco unikátního. Jak moc se tedy poddávám svým pocitům, když vidím nějaký projekt, který mě osloví? Není snadné oddělit rozum od emocí, zvlášť když se kolem NFT točí tolik trendů a hype. Může mi někdo říct, jestli je to normální a jak se s tím vypořádat? Zajímají mě názory těch, kteří už nějaké NFT koupili. Řídíte se při nákupu více daty a statistikami, nebo vás silně ovlivňuje ten pocit "musím to mít"? Jaké máte zkušenosti s tím, když jste dali přednost emocím před racionálním uvažováním? Bylo to pro vás nakonec výhodné nebo spíš naopak? Jak poznat, kdy je dobré nechat se unést emocemi a kdy je lepší držet se zpátky a přemýšlet logicky? Můžete sdílet nějaké konkrétní situace, kdy vás emoce buď vedly k úspěchu, nebo vás naopak přivedly do problémů?