Jak získat pasivní příjem z nemovitostí bez velkých znalostí?
Mám takový dotaz, který mě už nějakou dobu trápí. Chtěl bych se dozvědět, jak se dá vlastně získat pasivní příjem z nemovitostí, i když nemám moc zkušeností nebo znalostí v oblasti realit. Zajímalo by mě, jestli existují nějaké jednoduché způsoby, jak začít investovat do nemovitostí, aniž bych musel mít všechny ty technické detaily na paměti. Je to vůbec možné? Mám pocit, že se kolem toho točí spousta informací a tipů, ale já bych potřeboval něco konkrétního. Přemýšlel jsem třeba o investici do pronájmu bytů, ale co všechno to obnáší? Jaké jsou náklady, na co si dát pozor a jak najít správné místo k investici? Nebo ještě lépe – existují nějaké společnosti nebo platformy, které by mi mohly pomoci s investováním do nemovitostí bez toho, abych musel být odborníkem? Zaujalo mě také téma REITs (real estate investment trusts), ale nevím přesně, jak fungují a zda jsou pro mě vhodné. Jaký je rozdíl mezi vlastním pronájmem nemovitosti a investováním do REITs? Máte někdo zkušenosti s tímto způsobem pasivního příjmu? Budu rád za každou radu nebo tip, který by mi mohl usnadnit start v této oblasti. Děkuji!