Co dělat, když mi někdo ukradne kryptoměnu?
Nedávno jsem se dostal do situace, kterou bych nikomu nepřál zažít. Po nějakém čase investování do kryptoměn jsem zjistil, že mi zmizela část mého portfolia. Opravdu nechápu, jak se to mohlo stát. Předtím jsem byl celkem obezřetný a dodržoval všechna doporučení o ochraně svých digitálních aktiv. Měl jsem si myslím nastavené i dvoufázové ověření, ale přesto to nestačilo. Chtěl bych vědět, co mám dělat v takovém případě. Jakým způsobem mohu zjistit, kdo mi kryptoměnu ukradl? Je nějaký způsob, jak ji získat zpět? Mám kontaktovat policii nebo nějakou jinou instituci? Jaké kroky bych měl podniknout, abych minimalizoval další ztráty? A co když už to nejde vyřešit? Co se stane s mými dalšími investicemi v kryptoměnách? Jak mohu zabezpečit své zbývající prostředky a předcházet dalším útokům? Je lepší přesunout zbývající krypto na jinou peněženku nebo do nějaké jiné platformy? Jak se dá celkově ochránit před krádežemi v kryptosvětě? Rád bych slyšel zkušenosti ostatních a tipy, co mají dělat lidé v podobných situacích. Děkuji za jakoukoliv pomoc.