Kde najdu aktuální informace o nejlepších DeFi platformách pro investice?
Zajímalo by mě, kde se dá najít spolehlivé a aktuální informace o nejlepších DeFi platformách, které jsou teď na trhu. Slyšel jsem, že DeFi je teď hodně populární a je to skvělý způsob, jak investovat a možná i vytvořit nějaký pasivní příjem. Ale když se podívám na různé weby, tak je tam tolik různých názorů a doporučení, že vůbec nevím, kterému z nich věřit. Hlavně bych chtěl vědět, na co se zaměřit při výběru platformy – jestli je důležitá likvidita, počet uživatelů, nebo třeba poplatky za transakce. Není mi jasné ani to, jak často se tyto informace aktualizují. Existují nějaké důvěryhodné zdroje nebo fóra, kde se lidé sdílí své zkušenosti s různými platformami? Rád bych věděl třeba i názory ostatních investorů na konkrétní platformy jako Uniswap nebo Aave. Jaké jsou jejich výhody a nevýhody? A co třeba novější projekty – mají šanci stát se konkurencí pro zavedené platformy? Jak poznat, které projekty jsou skutečně slibné a které mohou být jen dalšími podvody? Případně mě zajímají i nějaké webové stránky nebo komunitní skupiny, které se DeFi věnují a pravidelně aktualizují své informace. Děkuji moc za každou radu!