Které NFT platformy jsou nejlepší pro začátečníky?
Nedávno jsem se začal zajímat o svět NFT a přemýšlím, jaké platformy by byly nejvhodnější pro někoho, kdo s tímto tématem teprve začíná. Je jasné, že je na trhu spousta různých možností, ale jak poznat, která z nich je opravdu přátelská k nováčkům? Mám pocit, že některé platformy mohou být docela složité a plné technických detailů, které jsou pro někoho jako já naprosto matoucí. Myslím, že bych potřeboval něco, co je snadné na orientaci a nabízí dobré možnosti pro nákup i prodej NFT. Zároveň bych rád věděl, jestli existují nějaké platformy, které nabízejí užitečné zdroje nebo návody přímo pro začátečníky, kteří se chtějí dozvědět víc o tom, jak NFT fungují a co všechno obnáší jejich obchodování. Jaké máte zkušenosti s platformami jako OpenSea nebo Rarible? Jsou opravdu tak snadné na použití, jak se říká? A co třeba nějaké menší platformy, které by mohly být méně přeplněné a více zaměřené na nováčky? Chtěl bych slyšet vaše názory a doporučení ohledně NFT platforem vhodných pro začátečníky.