Jaké jsou nejlepší možnosti pro pasivní příjem dnes?
V poslední době se hodně mluví o pasivním příjmu a různých způsobech, jak si ho vybudovat. Je to pro mě trochu záhada, protože bych rád věděl, jaké konkrétní možnosti jsou v dnešní době považovány za nejlepší. Zajímá mě, zda je lepší investovat do nemovitostí, nebo se pustit do akcií a ETF. Co třeba kryptoměny a NFT? Mám pocit, že tyto trendy nabírají na síle a přitahují mnohé investory. Je možné s nimi skutečně vydělat na pasivním příjmu, nebo je to spíš jen riskantní hra? Rád bych se dozvěděl o nějakých praktických tipech. Mohli byste sdílet své zkušenosti s tím, co funguje a co ne? Jaký je váš názor na dividendové akcie? Mohou přinést stabilní příjem, nebo je lepší hledat jiné alternativy? Jaké máte tipy na dlouhodobé investice, které by mohly generovat pasivní příjem bez toho, abych musel neustále sledovat trhy? Existují nějaké online platformy nebo aplikace, které byste doporučili pro snadnou správu investic? Slyšel jsem i o různých formách crowdfundingových projektů, ale nevím, jestli je to bezpečné. Jakou roli hraje diversifikace v portfoliu pro pasivní příjem? Jaké tedy máme možnosti v roce 2023? Jak se orientovat v tom, co se vyplatí a co ne? Každý má jiný názor a já bych rád slyšel víc názorů a zkušeností od ostatních. Děkuji!