Jak zjistit, které NFT mají největší potenciál na zhodnocení?
V poslední době se stále více zajímám o svět NFT a chtěl bych se zeptat, jak vlastně zjistit, která z těchto digitálních položek má největší potenciál pro zhodnocení. Slyšel jsem, že některé NFT mohou mít ohromné hodnoty a během velmi krátkého času vyletět na ceně, ale jak to vlastně funguje? Jaké faktory bych měl brát v úvahu při hodnocení potenciálu NFT? Je důležité sledovat umělce nebo tvůrce? Jak moc ovlivňuje popularita jejich práce trh s NFT? A co komunity kolem jednotlivých projektů? Myslíš si, že je dobré věnovat pozornost počtu prodaných kusů nebo objemu obchodování? Měly by mě zajímat i trendy v oblasti kryptoměn a jak se tyto trendy promítají do trhu s NFT? Existují nějaké nástroje nebo weby, které by mi mohly pomoci analyzovat výkonnost NFT a předpovědět jejich budoucí hodnotu? Jakou roli hrají sociální sítě a média v propagaci NFT a jejich vnímání veřejností? Rád bych slyšel názory od lidí, kteří se v této oblasti už nějakou dobu pohybují. Jakým způsobem přistupujete ke sledování potenciálu NFT a co byste doporučili začátečníkovi jako jsem já?