Na co si dát pozor při investování do kryptoměn místo akcií?
Přemýšlím, že bych se začal víc zajímat o kryptoměny a možná bych chtěl investovat do nich místo akcií. Mám ale trochu obavy, protože jsem slyšel hodně různých názorů a příběhů o tom, jak jsou kryptoměny rizikové. Co všechno bych měl zvážit, než udělám nějaké rozhodnutí? Jaké jsou hlavní rozdíly mezi investováním do akcií a kryptoměn? Je pravda, že kryptoměny mohou být mnohem volatelnější? Jak je to s regulacemi? Měli byste mít nějakou strategii předtím, než začnete investovat do digitálních měn? A co bezpečnost – jak se vlastně chránit před hackery nebo ztrátou peněz? Zajímalo by mě také, jestli je lepší investovat do známějších měn jako Bitcoin nebo Ethereum, nebo jestli je lepší hledat nějaké nové projekty, které mají potenciál. Určitě by mě zajímalo, jaké jsou zkušenosti ostatních s investováním do kryptoměn oproti akciím. Jak jste vy sami začínali a na co jste si dali pozor? Jaké chyby byste nechtěli opakovat? Všechny tyto otázky mi vrtají hlavou a rád bych znal vaše názory a tipy. Díky!