Jaké altcoiny mají nejlepší šanci předstihnout Bitcoin do roku 2025?
Když se podívám na současný trh s kryptoměnami, mám pocit, že Bitcoin je sice stále králem, ale altcoiny se čím dál tím více snaží prosadit a ukázat, co v nich je. Zajímalo by mě, jaké altcoiny podle vás mají reálnou šanci předehnat Bitcoin v následujících dvou letech. Myslíte si, že Ethereum může opět oživit a přiblížit se k hodnotě Bitcoinu? Nebo tu jsou jiné projekty, které by mohly překvapit, jako třeba Cardano, Solana nebo dokonce XRP? Co říkáte na novější projekty jako Avalanche nebo Polkadot? V jakých aspektech by měly tyto altcoiny zaujmout investory natolik, aby se staly favority na trhu? Zajímá mě i váš názor na to, jak moc hrají do karet technologické inovace, partnerství s velkými firmami nebo regulace v různých zemích. Jak důležitý je pro vás tým vývojářů a jejich historie v kryptosvětě? A nakonec, myslíte si, že nějaký altcoin může nabídnout lepší návratnost než Bitcoin, nebo je to jen utopie? Jaké faktory byste brali v potaz při rozhodování o investicích do altcoinů? Vím, že trh je extrémně volatilní a těžko předvídatelný, ale jaké máte tipy a názory ohledně budoucnosti altcoinů do roku 2025?