Charts.cz/Fórum/Které altcoiny byste doporučili koupit, protože jsou teď levné?

Které altcoiny byste doporučili koupit, protože jsou teď levné?

Zdravím všechny, už nějakou dobu sleduji trh s kryptoměnami a přemýšlím, které altcoiny by mohly být v současnosti zajímavou investicí. Jak víte, trh prochází různými cykly a teď se mi zdá, že některé altcoiny jsou opravdu na nízkých cenových úrovních. Mám na mysli ty projekty, které mají potenciál růst a přinést slušné výnosy, ale zatím nejsou tak profláklé jako Bitcoin nebo Ethereum. Myslíte si, že je dobrý čas investovat do menších altcoinů? Jaké máte tipy na konkrétní projekty, které jsou teď podhodnocené? Zajímalo by mě třeba, jestli máte zkušenosti s nějakými stablecoiny nebo novými technologiemi v oblasti DeFi, které by mohly mít v budoucnu velký skok. Rád bych slyšel vaše názory i konkrétní názvy coinů, které byste doporučili. Děkuji za jakoukoliv radu!

122 slov
1.2 minut čtení
26. 10. 2024
Bohumil Šrámek
Bohumil Šrámek

Nedávno jsem koukal na pár altcoinů, co by mohly mít potenciál. Třeba Cardano je teď docela levné a má slušný ekosystém. Nebo polkadot, což je zajímavý projekt s interoperabilitou mezi blockchainy. Pak je tu i Chainlink, ten má furt solidní využití v DeFi. V poslední době se mluví taky o Avalanche nebo Solaně, ty mají rychlé transakce a dost velký hype kolem sebe. Je to dobrý čas na nákup menších altcoinů, zvlášť pokud si věříš v jejich technologie. Jen si dej bacha na volatilitu a udělej si pořádný research, protože co je dnes levné, může být zítra ještě levnější. S těma stablecoiny bych moc neexperimentoval, to spíš do toho DeFi, tam se dají vydělat slušné peníze. Hlavně nesázej všechno na jeden projekt.

122 slov
1.2 minut čtení
23. 3. 2024
Denisa Žáková
Denisa Žáková

Podle mě je teď fakt zajímavý čas na altcoiny. Zkoušel jsem pár projektů a některý jsou teď hodně levný. Například Cardano – má solidní komunitu a fakt dobrý potenciál na růst, pokud se povede ta jejich smart kontrakt platforma. Pak ještě Polkadot, ten má unikátní technologii pro propojení různých blockchainů, což se může v budoucnu hodně hodit.

Nenech se zmást jen cenou, ale koukni i na fundamenty. Taky slyšel jsem o Solaně, ta má rychlý transakce a nízký poplatky, což by mohlo přitáhnout víc projektů. Možná i Chainlink stojí za úvahu, ten je hodně používaný pro oracle služby a v DeFi se mu daří.

A co se týče stablecoinů, tak tam bych byl opatrnej – většinou to není tak výnosný jako ty altcoiny, ale jsou stabilní. Když to shrnu, Cardano, Polkadot a Solana jsou podle mě dobrý tipy. Ale vždycky si udělej vlastní průzkum!

143 slov
1.4 minut čtení
22. 3. 2024
Denisa Zichová
Denisa Zichová