Kdy je nejlepší čas prodat NFT, než cena spadne?
V poslední době se hodně mluví o NFT a o tom, jak rychle se jejich ceny mění. Čím víc se o tom bavím s ostatními, tím víc si uvědomuji, že je tu jedna otázka, která trápí hodně lidí jako jsem já. Jak vlastně poznat ten správný čas na prodej NFT? Je to jako hrát na burze, ale s uměním nebo digitálními sběratelskými předměty. A co když cena začne klesat? Jak se tomu vyhnout? Měla bych sledovat nějaké trendy nebo analýzy? Nebo je lepší řídit se intuicí a prodat, když mám pocit, že je cena dost vysoká? Kolikrát jsem už slyšela příběhy o lidech, kteří prodali příliš brzy a pak toho litovali, protože ceny vzrostly ještě víc. Je tu i otázka, jestli se na to dá vůbec připravit. Můžu něco udělat pro to, abych se vyhnula ztrátám? Co třeba sledovat komunitní fóra nebo sociální sítě? Jak moc ovlivňuje popularita daného NFT cenu? A co když ten projekt není už tak zajímavý jako předtím? Jak zjistit, kdy je nejlepší moment na prodej? Není to všechno o emocích a strachu ze ztráty? Zkrátka: kdy je ten ideální čas na prodej NFT, aby mě cena nezklamala?