Na co si dát pozor při investici do NFT?
V poslední době se hodně mluví o NFT a já mám pocit, že to je něco, co by mě mohlo zajímat. Ale nevím, na co všechno si dát pozor, když bych chtěl do těchto digitálních aktiv investovat. Jaké jsou největší rizika spojená s nákupem NFT? Mám obavy, že bych mohl naletět nějakým podvodníkům nebo že bych koupil něco, co za pár měsíců nebude mít žádnou hodnotu. Jak si mám ověřit pravost a hodnotu NFT před tím, než do toho vložím peníze? Je dobré sledovat trendy v oblasti NFT nebo je lepší se zaměřit na něco konkrétního? A co licenční práva a autorská práva k těmto digitálním sběratelským předmětům? Chtěl bych se dozvědět víc o tom, jak to vlastně funguje. Jak probíhá celý proces nákupu NFT a jaké poplatky s tím souvisejí? Taky by mě zajímalo, jestli existují nějaké platformy, které jsou bezpečnější než jiné. Co když se rozhodnu prodat své NFT? Jak to funguje a jak zjistím, jestli je správný čas na prodej? Odpovědět na tyhle otázky by mi mohlo dost pomoct udělat informované rozhodnutí. Takže pokud máte nějaké zkušenosti nebo rady, budu za to moc vděčný!