Jak začít investovat do nemovitostí, když mám málo peněz?
Zajímám se o investice do nemovitostí, ale mám pocit, že s mými omezenými financemi je to téměř nemožné. Zrovna jsem dostudoval a moje úspory jsou minimální. Přemýšlím, jestli existují nějaké možnosti, jak začít investovat do nemovitostí, aniž bych měl velké množství peněz. Co třeba konkrétně? Je možné začít třeba s nákupem podílových fondů zaměřených na realitní sektor, nebo je lepší se zaměřit na crowdfundingové platformy pro investice do nemovitostí? Narazil jsem na několik článků o tom, že lze investovat i do nemovitostí prostřednictvím REITs, ale nevím, jestli je to pro mě výhodné nebo zda to vyžaduje nějaké další znalosti. Jak to vlastně funguje? A co když chci investovat do nemovitostí přímo - je možné si pronajmout byt či dům a mít z toho příjem bez toho, abych měl velký kapitál na koupi? Jaké jsou vůbec další způsoby, jak se dostat na trh s nemovitostmi i s nízkým rozpočtem? Mám obavy z rizik spojených s investicemi a nevím, jak správně začít. Každá rada by mi pomohla, protože bych opravdu rád věděl, jak se do tohoto světa dostat a co všechno to obnáší. Děkuji předem za jakékoli tipy a zkušenosti!