Jak na NFT vydělávat, když jsem začátečník?
Nedávno jsem se dostal k tématu NFT a celkově k digitálním aktivům, a musím říct, že mě to hrozně zaujalo. Slyšel jsem o tom, jak někteří lidé vydělávají slušné peníze na prodeji digitálních obrázků, videí a dalších unikátních věcí, které se prodávají za neuvěřitelné částky. Ale teď, když bych chtěl také proniknout do tohoto světa, jsem trochu zmatený. Může mi někdo vysvětlit, jak přesně začít s NFT a co všechno k tomu potřebuji? Jaké platformy jsou nejlepší pro začátečníka? A je pravda, že musím mít nějaký umělecký talent, abych mohl vytvářet vlastní NFT? Nebo je možné i nakupovat a prodávat cizí NFT bez toho, abych sám něco vytvářel? Zajímalo by mě také, jak se určuje hodnota NFT. Jak poznám, že je něco cenné a že se mi to vrátí? A co když investuji do něčeho a pak se cena propadne? Jak se chránit před ztrátou? Vím, že existuje spousta podvodů a falešných projektů, takže jak poznám, co je důvěryhodné? Jaké jsou nejlepší tipy na to, co sledovat nebo na co si dát pozor při obchodování s NFT? A nakonec, má smysl investovat do NFT jako začátečník, nebo bych měl raději počkat a zjistit více informací? Každá rada by mi moc pomohla.