Jaká města v ČR mají nejlepší potenciál pro investice do realit teď po pandemii?
Po celém tom chaotickém období pandemie se situace na trhu s nemovitostmi začíná pomalu stabilizovat a já mám pocit, že teď by mohla být ideální doba na investice. Chtěl bych se proto zeptat, která města v České republice se nyní zdají být nejperspektivnější pro investice do realit? Myslím tím nejen větší města jako Praha nebo Brno, ale i menší lokality, které by mohly nabídnout zajímavé příležitosti. Slyšel jsem, že některá města v regionech zažívají růst poptávky po bydlení a ceny nemovitostí tam ještě nejsou tak vysoké. Jaké faktory bych měl brát v úvahu při výběru města pro investici? Je důležité sledovat demografické změny, ekonomický růst nebo třeba plány na rozvoj infrastruktury? Jaké zkušenosti máte vy s investicemi do realit během této doby? Rád bych věděl, kde vidíte největší potenciál a co byste doporučili začínajícím investorům, kteří se chtějí pustit do tohoto segmentu trhu. Děkuji za všechny tipy a názory!