Můžu vydělat na syntetických aktivech bez velkých investic?
Čau, mám dotaz ohledně investování do syntetických aktiv. Už nějakou dobu sleduju trendy v kryptoměnách a dalších digitálních produktech, ale je to pro mě pořád docela španělská vesnice. Četl jsem, že i s malými investicemi se dají dělat zajímavé zisky, ale nevím, jestli je to opravdu možné a jak na to. Zajímalo by mě, jestli jsou syntetické aktiva dobrá volba pro někoho, kdo nemá moc peněz na začátek. Zkoušel jsem pár věcí s malými částkami, ale zatím jsem nenašel nic, co by mě výrazně posunulo vpřed. Myslíte si, že je rozumné investovat do syntetických aktiv třeba jen pár stovek nebo tisícovek? Jaké platformy byste doporučili pro začátečníky? A co takhle rizika? Jsou syntetické produkty riskantní nebo se to dá zvládnout? Taky by mě zajímalo, jestli máte nějaké tipy na konkrétní aktiva, která by mohla mít potenciál pro růst. Možná bych měl raději počkat a našetřit víc, než se pustit do něčeho, co nemusí vyjít. Jak to vidíte vy? Hledám rady od lidí, kteří mají s tímto typem investic nějaké zkušenosti.