Jaké technické ukazatele jsou nejdůležitější pro penny stocks?
Když se bavíme o penny stocks, tak mě zajímá, jaké konkrétní technické ukazatele byste doporučili sledovat. Opravdu se to může lišit od klasických akcií? Co třeba objem obchodování – je to něco, co by mělo hrát klíčovou roli při rozhodování o investici do těchto levných akcií? A jak moc důležité jsou technické indikátory jako RSI nebo MACD? Mám pocit, že v případě penny stocks by mohly být tyto ukazatele ještě důležitější než u tradičních akcií, protože volatilita je tam větší a každé malé pohybování cen může mít velký dopad. Dále mě zajímá, jestli se vyplatí sledovat trendové linie nebo support a resistance úrovně, protože tyto faktory mohou ovlivnit rozhodování investorů. Jaký máte názor na kombinaci těchto technických ukazatelů při obchodování s penny stocks? Existují nějaké speciální vzorce nebo strategie, které byste doporučili pro analýzu těchto akcií? Rád bych věděl, co si o tom myslíte! Také bych se chtěl dozvědět, jestli existují přímo nějaké zdroje nebo nástroje, které byste doporučili na sledování těchto ukazatelů a případně i na predikci budoucích pohybů ceny. Díky za jakoukoli radu!