Charts.cz/Fórum/Které DeFi projekty mají nyní nejvyšší úrokové sazby?

Které DeFi projekty mají nyní nejvyšší úrokové sazby?

Zdravím všechny, zajímalo by mě, která DeFi platforma v současnosti nabízí nejvyšší úrokové sazby na staking a lending. V poslední době se toho v oblasti decentralizovaných financí dost změnilo a já bych rád věděl, jaké projekty jsou teď na vrcholu. Dříve jsem slyšel o některých platformách jako Aave nebo Compound, ale objevilo se tolik nových projektů a protokolů, že je těžké se v tom vyznat. Jaké máte zkušenosti s výnosy z těchto platforem? Které konkrétní tokeny nebo stablecoiny se vám osvědčily? Myslíte si, že je dobré diverzifikovat mezi více projektů, nebo se soustředit na jeden s vysokým výnosem? A co třeba rizika spojená s těmito investicemi? Mám na mysli nejen kolísání trhu, ale také bezpečnost platformy. Jak zjistit, jestli je projekt důvěryhodný? Přemýšlím o tom, že bych začal investovat do těchto DeFi řešení a rád bych měl přehled o tom, co aktuálně frčí. Děkuji za jakékoli tipy a doporučení!

149 slov
1.5 minut čtení
13. 2. 2020
Miroslav Bezděk
Miroslav Bezděk

Teďka je fakt hodně možností, co se DeFi týče. Například platformy jako Yearn.finance nebo Curve Finance teď nabízejí slušný výnosy. Věnoval bych pozornost i PancakeSwap, tam máš dobrý APY na staking. Co se týče stablecoinů, USDC a DAI jsou stále hodně populární a bezpečný volby. Doporučuji diversifikovat, protože to riziko je vysoký, obzvlášť s kolísáním trhu. Podívej se na auditované projekty a ověřuj si komunity kolem nich, to ti dá nějakou jistotu ohledně bezpečnosti. A určitě sleduj vývoj a novinky v DeFi prostoru, všechno se rychle mění.

87 slov
0.9 minut čtení
10. 10. 2022
Lukáš Holuša
Lukáš Holuša

Takže, co se týče DeFi a aktuálních úrokových sazeb, tak v poslední době hodně lidí doporučuje platformy jako Curve Finance nebo Yearn Finance. Mají fakt pěkné APY, hlavně na stablecoiny. Pokud jde o staking, tak třeba SushiSwap má taky parádní výnosy na některých poolích. Zkus se podívat na platformy jako Anchor Protocol – tam měl být vysoký úrok na UST. Ale pozor, sleduj i bezpečnost a audit projektů, protože spousta nových protokolů může být risky. Rozhodně doporučuji diversifikaci mezi více projektů, abys minimalizoval riziko. A ohledně důvěryhodnosti – koukej na komunitu, audity a historie projektu. Není to sranda, ale když se do toho ponoříš, můžeš najít solidní příležitosti.

108 slov
1.1 minut čtení
11. 1. 2021
Marie Švecová
Marie Švecová