Které akcie se teď nejvíc zvedají po krizi?
Napadlo mě, že by bylo fajn zjistit, které akcie aktuálně letí nahoru po té poslední krizi. Mám pocit, že hodně investorů se teď snaží najít ty nejlepší příležitosti, jak znovu vstoupit do hry, a zajímal by mě váš názor na to, co se vlastně teď vyplatí sledovat. Slyšel jsem něco o tom, že některé sektorové akcie jako technologie nebo zdravotní péče by mohly mít vzestupný trend. Ale co konkrétně? Jaký typ firem nebo jaké konkrétní akcie si myslíte, že mají potenciál? Zaznamenali jste nějaké tipy nebo doporučení od expertů? A co třeba názor na investice do obnovitelných zdrojů nebo fintech? Vím, že trh je teď hodně volatilní a mnohé akcie to mají těžké, ale existují přece i takové, které se dokážou vzpamatovat rychleji než ostatní. Rád bych slyšel vaše myšlenky a zkušenosti s tím, které akcie teď vypadá jako dobrá investice a proč. Je něco konkrétního, co vám přineslo úspěch? Jak sledujete trendy? Dáváte přednost technické analýze, nebo spíš sledujete fundamentální ukazatele? Prostě mě zajímají všechny vaše postřehy a tipy ohledně aktuálních trendů na akciovém trhu.