Jak zjistit, jestli je NFT dobrá investice?
Přemýšlím o tom, že bych investoval do NFT, ale nejsem si jistý, jak zjistit, jestli to je dobrá investice. V poslední době se o tom hodně mluví a slyšel jsem různé názory. Někteří lidé říkají, že NFT jsou budoucnost umění a sběratelství, zatímco jiní varují před riziky a volatilností tohoto trhu. Jak vlastně zjistit, co dělá NFT dobrým nebo špatným investičním rozhodnutím? Existují nějaké konkrétní faktory nebo metriky, které bych měl sledovat? A co je důležité brát v úvahu při hodnocení hodnoty NFT? Mám se zaměřit na autora díla, jeho popularitu nebo něco jiného? Jak moc se vyplatí zkoumat trh předtím, než do toho vložím peníze? Je lepší investovat do známějších projektů, nebo mám riskovat s novými a neznámými? Jaké jsou vaše zkušenosti s investováním do NFT a co byste doporučili někomu, kdo se na to teprve chystá? Zajímalo by mě také, jaké jsou dlouhodobé vyhlídky pro tento typ investice. Může NFT skutečně vytvořit pasivní příjem nebo je to spíše spekulativní bublina? Děkuji za jakékoliv rady alebo osobní názory.