Jak začít s vytvářením online kurzů na Udemy?
V poslední době se čím dál více lidí snaží najít způsoby, jak využít své znalosti a dovednosti k vytvoření pasivního příjmu. A jednou z možností, která mě opravdu zajímá, je vytváření online kurzů na platformě jako je Udemy. Ale kde začít? Jaké jsou první kroky, které bych měl udělat, abych úspěšně vytvořil kurz? Mám obavy z toho, jestli mám dostatečné znalosti a jestli moje téma bude pro lidi zajímavé. Kdo je vlastně cílová skupina? Jak můžu zjistit, co lidé hledají a co by je mohlo zaujmout? Taky nevím, jak dlouhý by měl kurz být nebo jaké formáty bych měl použít – videa, texty, praktické úkoly? Co je podle vás nejdůležitější při přípravě materiálů a jak se vůbec dostat k tomu, abych měl kvalitní obsah? Měla by být nějaká struktura kurzu nebo to mám nechat volné? A co marketing – jak moc se na to musím zaměřit, abych přilákal studenty? Zkrátka – pokud má někdo zkušenosti s tímto procesem a může mi poskytnout nějaké užitečné rady a tipy, byla bych za to moc vděčná. Je nějaký konkrétní postup nebo osvědčené metody, které byste doporučili? Díky moc za odpovědi!