Jak si nastavit rozpočet na investice do DeFi?
Zajímalo by mě, jak správně nastavit rozpočet na investice do DeFi, protože je to něco, co jsem nikdy předtím nedělal. Mám pocit, že možnosti jsou nekonečné, ale zároveň je to hrozně matoucí. Jak mám začít? Co všechno bych měl zohlednit při plánování svých financí? Je důležité mít nějakou rezervu pro případné ztráty, nebo se mám zaměřit na agresivnější strategii? Jaký poměr mezi rizikem a potenciálním výnosem je podle vás ideální? Je lepší investovat malé částky pravidelně nebo shromáždit větší částku a investovat najednou? A co třeba diversifikace – jak moc bych měl rozložit své investice mezi různé projekty v DeFi? Zajímalo by mě také, jestli existují nějaké konkrétní nástroje nebo aplikace, které by mi mohly pomoci sledovat můj rozpočet a výkonnost mých investic. Co si myslíte o přístupu k investování do různých tokenů a likviditních poolů? Jak byste doporučili začít s malým rozpočtem a postupně se dostat k větším investicím? Jak často bych měl přehodnocovat svůj rozpočet a strategie? Vím, že každý má jiný styl investování, ale rád bych slyšel vaše názory a zkušenosti. Děkuji!