Jak mohu sledovat výkon svých DeFi investic?
Když jsem se pustil do světa decentralizovaných financí, bylo to jako skočit do neznámých vod. Na začátku jsem měl hromadu otázek, ale jednou z nejzásadnějších byla, jak vlastně sledovat výkon svých investic v DeFi. Existují nějaké aplikace nebo webové stránky, které by mi mohly pomoci? Zjistil jsem, že je důležité mít přehled o tom, jak mé investice fungují a zda se vyplatí je držet nebo prodávat. Jaké metriky bych měl sledovat? Myslím si, že to zahrnuje věci jako výnosy z likvidity, ceny tokenů a další důležité ukazatele. Také mě zajímá, zda jsou nějaké nástroje, které by mi mohly poskytnout souhrn všech mých investic na jednom místě. A co když mám několik různých tokenů na různých platformách? Jak to všechno dá dohromady? Mám strach, že něco přehlédnu a přijdu tak o peníze. A co třeba poplatky za transakce? Jak to ovlivňuje mé celkové výnosy? Bude dobré mít nějakou tabulku nebo něco podobného pro sledování? Zkrátka, jaké jsou nejlepší tipy a triky pro efektivní sledování výkonu mých DeFi investic? Všem zkušeným investorům bych byl moc vděčný za jakékoli rady či doporučení.