Investice do DeFi pro pasivní příjem
Zajímá mě, jestli existují nějaké možnosti, jak investovat do decentralizovaných financí, abych mohl rychle získat pasivní příjem. Chtěl bych se dozvědět víc o tom, jak to vlastně funguje, protože slyšel jsem, že DeFi nabízí skvělé příležitosti, ale také se obávám rizik. Jaké platformy jsou považovány za spolehlivé a co je potřeba udělat pro to, abych mohl začít? Mám v úmyslu investovat nějaké peníze, ale rád bych věděl, jaké jsou průměrné výnosy a jak rychle mohu očekávat návratnost. Vím, že některé projekty slibují vysoké úroky a lákavé podmínky, ale jak si mám být jistý, že nejsou podvody? Jak se orientovat v různých protokolech a na co si dát pozor? Rád bych se podělil o zkušenosti s těmi, kteří už do DeFi investovali a mají nějaké tipy nebo rady. Může mi někdo říct, zda je lepší zaměřit se na likviditní pooly nebo yield farming? A co NFT - má smysl je zahrnout do portfolia pro pasivní příjem? Vím, že je to dynamické a neustále se vyvíjející prostředí, takže každá rada by byla vítaná!