Na jaké trendy se zaměřit při investování do NFT v budoucnu?
S rostoucí popularitou NFT se zdá, že trh s nimi se neustále vyvíjí a mění. Já se snažím sledovat, co se děje, ale občas mi uniká to podstatné. Mám pocit, že je to jako sledovat rychle jedoucí vlak, který nemůžu dohnat. Chtěl bych vědět, na jaké konkrétní trendy bych se měl zaměřit, když uvažuju o investování do NFT. Například, slyšel jsem něco o tom, že umělci stále více využívají NFT k prodeji svých děl, ale co jiného? Jaké další oblasti nebo typy projektů by mohly mít potenciál? Měli bychom se dívat na partnerství mezi značkami a tvůrci NFT? A co herní průmysl – je to stále zajímavé místo pro investice do NFT? Také mě zajímá, jak moc je důležitá komunita kolem projektů. Mám strach investovat do něčeho, co se může za pár měsíců ukázat jako bezcenné. Jak tedy rozpoznat kvalitní projekty od těch, které jsou jen málo víc než bublina? Existují nějaké klíčové ukazatele nebo metriky, které bych měl sledovat při hodnocení NFT? Mělo by mě také zajímat, jakou roli hrají platformy na kterých se NFT prodávají? Jak moc je důležité mít svou vlastní doménu a přítomnost na sociálních sítích pro úspěch projektu? Pokud někdo z vás už má zkušenosti s investováním do NFT, rád bych slyšel vaše názory a tipy. Co vás vedlo k tomu, abyste se rozhodli investovat právě do této oblasti? Jaké máte zkušenosti s návratností investic do NFT? Přemýšlím o tom, že bych do toho šel, ale stále si nejsem jistý a rád bych slyšel názory ostatních.