Investice do nemovitostí nebo kryptoměn?
Zajímá mě, co je teď lepší investice – nemovitosti nebo kryptoměny? V poslední době mám pocit, že se trhy hodně mění a není úplně jasné, co se vyplatí víc. Slyšel jsem, že nemovitosti jsou stabilní a v dlouhodobém horizontu se na nich dá vydělat, ale na druhou stranu kryptoměny jako Bitcoin nebo Ethereum mají obrovský potenciál a můžou rychle přinést velké zisky. Zatímco nemovitosti vyžadují více času a úsilí, tak u kryptoměn stačí jen pár kliknutí a dá se s tím rychleji manipulovat. Co ale s těmi většími riziky spojenými s kryptoměnami? Mám obavy, že by mi mohlo něco uniknout. Je taky pravda, že v poslední době se hodně mluví o regulacích v oblasti kryptoměn, které by mohly mít vliv na jejich budoucnost. Jaké máte zkušenosti vy? Investovali jste teď do nemovitostí nebo raději do krypta? Zajímalo by mě i to, jestli si myslíte, že je rozumné diversifikovat své investice mezi obě možnosti nebo se radši soustředit na jednu z nich. Co si o tom myslíte? Která z těchto investic má podle vás větší potenciál v následujících letech?