Jak vybrat správné DeFi projekty pro investici?
Když se člověk zamýšlí nad investicemi do DeFi, je to jako stát na rozcestí s mnoha různými směry a nevědět, kterým se vydat. V poslední době jsem narazil na spoustu projektů, které slibují neuvěřitelné výnosy, ale jak mám vědět, který z nich skutečně stojí za to? Jaké faktory bych měl vzít v úvahu při hodnocení potenciálu těchto projektů? Je to jen o tom, kolik mají peněz nebo jak velkou komunitu? Co třeba tým za projektem? Jak moc je důležitá jejich transparentnost a to, jak komunikují s uživateli? Měla by mě zajímat i jejich technologie a jak se liší od konkurence? Jak si vůbec ověřit, že projekt není podvod a že má reálný plán na úspěch? A co regulace? Jak moc by mělo hrát roli to, v jaké zemi projekt sídlí a jaké má právní zázemí? Existuje nějaký konkrétní postup nebo seznam otázek, které bych si měl před investicí položit? Opravdu bych chtěl mít jistotu, že mé peníze investuji do něčeho smysluplného a ne do něčeho, co může brzy zkrachovat. Jak tedy na to? Akutně potřebuju rady a tipy od zkušenějších investorů.