Můžu na NFT opravdu vydělat, nebo je to jen bublina?
Zajímá mě, jak to vlastně s těmi NFT je. Pořád slýchám, že se o nich mluví jako o revoluci v umění a digitalizaci, ale zároveň mám pocit, že je v tom spousta spekulací a bublin. Když vidím, jak někteří lidé prodávají digitální obrázky za miliony, tak se ptám, jestli to není jen náhoda nebo nějaký trik. Opravdu mají NFT hodnotu, nebo je to jen dočasný výstřelek? Může někdo jako já, kdo se v tom moc nevyzná, skutečně vydělat peníze tím, že investuje do NFT? Jaké jsou rizika a na co si dát pozor? Je vůbec možné určit, které NFT mají potenciál růst v hodnotě? A co ti nováčci, kteří do toho skáčou bez znalostí? Jak asi dlouho může tahle "bublina" trvat? Mám strach, že bych mohl přijít o peníze. Jakou roli hraje umění versus technologie v hodnotě NFT? Je to opravdu budoucnost investování nebo jen módní záležitost? A co když se trh propadne, co to pro mě znamená? Mám investovat teď nebo počkat? Celkově vzato jsem zmatený a hledám nějaké odpovědi od lidí, kteří se o to zajímají. Jaké jsou vaše zkušenosti a názory na NFT jako investici?