Jak poznat dobrou kryptoměnu na investice?
Mám otázku ohledně toho, jak vlastně poznat, která kryptoměna je dobrá na investice. V poslední době se v tom světě dost ztrácím, protože je tu tolik různých mincí a tokenů. Četl jsem, že některé z nich mají potenciál a jiné jsou jen podvody nebo 'pump and dump' schémata. Existují nějaké konkrétní znaky nebo metriky, podle kterých bych měl vyhodnocovat, jestli je daná kryptoměna důvěryhodná? Zajímají mě věci jako tržní kapitalizace, objem obchodování nebo možná tým vývojářů? Jak moc je důležitá technologie za tím projektem? A co liquidity - jak moc by to mělo hrát roli v rozhodování? Také by mě zajímalo, jestli je lepší investovat do známějších kryptoměn jako Bitcoin nebo Ethereum, nebo se raději podívat na menší altcoiny s potenciálem růstu. Mám strach z toho, že bych mohl přijít o peníze při špatném rozhodnutí. Jaké jsou vaše zkušenosti s investováním do kryptoměn a co byste doporučili někomu, kdo se teprve začíná orientovat v této problematice? Jaké faktory si mám pohlídat a na co si dát pozor? Díky moc za jakoukoliv radu!