Jaké akcie doporučujete sledovat během října?
Vzhledem k tomu, že se říjen blíží a akciový trh je stále velmi dynamický, rád bych se zeptal, jaké konkrétní akcie byste doporučili sledovat v tomto měsíci. Mám na mysli nejen velké technologické firmy, ale také menší společnosti, které by mohly mít potenciál pro růst. Slyšel jsem, že některé sektory jako obnovitelné zdroje energie nebo zdravotnictví mohou být v současnosti zajímavé. Jaké akcie byste doporučili z hlediska jejich výkonu v posledních měsících? Myslíte si, že by bylo rozumné zaměřit se na dividendové akcie, nebo je lepší investovat do růstových společností? Také by mě zajímalo, jestli máte nějaké tipy na to, jaký ukazatel nebo metriky sledovat při výběru akcií. A co říkáte na aktuální trendy na trhu? Máte nějaké zkušenosti s akciemi, které v říjnu obvykle rostou? Jaký je váš názor na investice do ETF vs. individuální akcie? Vím, že každý má své vlastní strategie a přístupy k investování, tak bych byl rád za vaše názory a tipy, protože se snažím lépe porozumět tomu, co se aktuálně děje na trzích.