Jak můžu vydělat pasivní příjem z NFT, když nemám žádné technické znalosti?
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat na něco ohledně NFT a pasivního příjmu. V poslední době jsem hodně slyšel o tom, jak lidé vydělávají peníze díky nefungibilním tokenům, ale mám pocit, že to je pro mě trochu nad moje síly. Hlavně proto, že nemám žádné technické znalosti a neumím moc pracovat s technologiemi kolem kryptoměn. Chtěl bych se tedy zeptat, jestli je vůbec možné vydělat nějaký pasivní příjem z NFT bez toho, abych musel rozumět všem těm komplikovaným věcem jako jsou blockchainy nebo smart kontrakty. Mám na mysli spíš nějaké jednoduché způsoby, jak začít investovat do NFT a přitom nemuset trávit hodiny učením se o technických aspektech. Existují nějaké platformy nebo služby, kde bych mohl investovat do NFT, aniž bych musel sám tvořit nebo obchodovat s nimi? A co třeba možnost koupit NFT a následně je pronajímat nebo jinak monetizovat? Jaký je vůbec postup pro začátečníky jako jsem já? Může mi někdo doporučit nějaké zdroje nebo tipy, které by mi mohly pomoci pochopit tento svět bez nutnosti stát se expertem na technologie? Děkuji moc za každou radu!