Jak začít investovat do kryptoměn, když nemám žádné zkušenosti?
Přemýšlím o tom, že bych chtěl začít investovat do kryptoměn, ale musím přiznat, že vůbec nevím, jak na to. Nikdy jsem o tom moc nepřemýšlel a teď by mě zajímalo, kde se vlastně dá začít. Jaké jsou ty první kroky? Zní to jako cizí jazyk a já mám pocit, že všichni kolem mě už něco vědí a já jsem úplně pozadu. Chtěl bych se dozvědět, co všechno je potřeba udělat, abych mohl bezpečně a efektivně začít investovat. Mám na mysli věci jako: Jaké platformy jsou nejlepší pro nováčky? Jak si vybrat správnou kryptoměnu? Je pravda, že bych měl mít nějakou peněženku? A co vlastně znamená HODL? Nechci přijít o peníze kvůli tomu, že bych něco nezvládl nebo nepochopil. Ještě bych se rád dozvěděl, jestli je dobré začít s malou částkou a postupně investovat víc, až si budu jistější. Vím, že kryptoměny mohou být hodně volatilní a tak se chci zeptat i na nějaké tipy, jak minimalizovat riziko. Zkrátka, kde začít a jak se orientovat v tomto světě plném zkratek a technických pojmů. Rád bych slyšel názory a rady od těch, kteří už mají nějaké zkušenosti.